Pàgines

dimecres, 11 d’abril del 2018

#TotsSomCDR

La repressió estatal trepitja ja les darreres línies vermelles. Ahir mateix, membres dels CDR han estat detinguts -segrestats, en realitat. El cas de l'activista de Viladecans, Tamara Carrasco, clama al cel. Se l'acusa de terrorisme i de rebel·lió. I les "proves" són que li han trobat unes samarretes a casa.

És repressió pura i dura. Es tracta d'espantar als activistes perseguint de forma aleatòria i indiscriminada. Qualsevol -tu, jo- pot ser detinguts al carrer, o a casa, per un escamot de tipus armats i amb els rostres ocults amb passamuntanyes. Què volen aquesta gent que arriben de matinada? volen espantar, volen terroritzar...

Els terroristes són ell.

És terrorisme de l'estat espanyol contra la República de Catalunya i contra la resistència republicana.

No se'n sortiran.

No se'n sortiran i això provocarà que, finalment, quan vegin que no en tindran prou amb el terrorisme d'estat  -violent, aquest sí, i l'únic terrorisme que hem vist fins ara- faran servir les clavegueres més brutes i profundes : veurem l'aparició explícita del terrorisme unionista.

Els atemptats, que ja s'han produït, de grups d'ultradreta es multiplicaran en nombre i grau. Ho veurem. Els morts que la policia no pot fer indiscriminadament els faran aquests grup terroristes que, no cal ser un geni, estaran emparats, subvencionats i blanquejats pels aparells de l'estat.

A Euskadi va ser el GAL. Aposto que aquí ho serà  (ja ho és, en realitat) el GDR.

La violència parapolicial és la darrera línia vermella. Aquesta també la trepitjaran.

La trepitjaran perquè ja ho han fet altres cops. No només el GAL :  ahir va fer 25 anys que Guillem Agulló, independentista i antifeixista valencià, va ser assassinat per un grup neonazi. L'operació de blanqueig posterior va fer que l'assassí confés de Guillem sortís de la presó quatre anys meś tard del seu ingrés i que, fins i tot, es presentés a les eleccions.

Guillem Agulló, ni oblit, ni perdó.
 
No pot haver equidistància entre la Llibertat i el feixisme. No pot haver-ne entre la República i la dictadura.

#ResistènciaNoViolenta #TotsSomCDR #LlibertatPresosPolítics 
#UsVolemACasa #ProcésConstituent #República