Pàgines

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Vaga general... a França! (reprise... i indefinida?)

El Sr. Rodríguez, que és un cagacalces, diu que ell no retirarà la reforma laboral.

Diu, també, que ofereix als sindicats negociar les pensions, la retallada de les pensions per a ser més clars.

Jo no se què faran el sindicats majoritaris. Sí que se el que crec que caldria fer: caldria plantar-li una vaga indefinida al Sr. Rodríguez. I si això sembla molt bèstia, almenys una altre vaga general. I si no afluixa, una altre.

Al Sarkozy, del que en podem dir moltes coses però no pas que sigui un cagacalces, també ha dit als sindicats francesos que ell no retira la seva reforma de les pensions ni de l'edat de jubilació (per a retardar-la com aquí). Els dindicats francesos, però, no s'han estat per punyetes: el 23 de setembre passat li van fer la segona vaga general en un mes  al Sarko. I va ser una vaga que va tenir seguiment. I com que el Sarko seguia fent-se el boig, avui mateix han anunciat que li en planten una d'indefinida al sector dels transports i s'hi estan afegint altres sectors.

Sí senyor. La diferència més gran de França amb aquestes latituds és que allà, fa alguns anys, van fer una revolució on van tallar els caps dels que manaven i, d'alguna manera, sempre han conservat aquest rampell.

Aquí aquests rampells no han estat tan habituals tot i que en algun moment Barcelona va ser la Rosa de Foc.

Bé, potser no cal arribar a aquests extrems. Però si el Sr. Rodríguez no rectifica, en la meva humil opinió, sí que caldrà tornar a la Vaga General. I més aviat d'hora que tard. I si ni així, caldrà plantejar paraules majors.

Per a més info, consulteu la notícia a Sirius.cat (Agència Catalana de Noticies Alternativa).