Pàgines

divendres, 10 de maig del 2013

Apunts ràpids

Apunts ràpids que és tard:

Avui, vaga a l'escola pública. Contra la llei Wert i contra les retallades en educació. L'escola, l'educació i la formació són la millor inversió que un país pot fer en el seu futur. No a les retallades. La funció de l'escola és formar ciutadans responsables amb esperit crític,i transmetre coneixements i amor pel coneixement i la cultura. Déu n'hi do. En cap cas no és missió de l'escola servir de camps d'adoctrinament i de formació del espíritu nacional o, directament, per a "españolizar". No a la llei Wert.

LAPAO: Barroerament es pot interpretar com "cubierto de lapos". D'escopinades. Per referir-se al català. És ofensiu fins a la violència. Això té una paraula:  Odi. Es tracta, a tots els efecte d'un acte de genocidi cultural. Es tracta de voluntat d'extermini.

Per als indecisos. El LAPAO és un exemple més de la voluntat d'Espanya. Espanya vol liquidar-nos als catalans. Ens vol dissoldre. Fer-nos desaparèixer com a nació. No pot fer-ho per les armes (ho ha provat al llarg de la història) i ho intenta tractant d'esquarterar la nostra llengua, convertint en folklòriques les nostres costums, "españolizando" el sistema educatiu i ofegant el nostre "autogovern". Està en guerra amb els catalans.

Finalment, els partits catalans favorables a la consulta, després del numeret del tribunal Constitucional, ja han dit que el procés continua. Estem, doncs, en la via del desacatament, i de la confrontació. No se com es veu això des de l'exterior però és evident que cal explicar-ho molt clarament i anunciar-ho als mitjans de comunicació internacionals. Cal explicar al món, en tots els idiomes, les agressions espanyoles: com les retallades, l'"españolización" de l'educació, el LAPAO, l'odi o la terrible carència d'esperit democràtic d'Espanya.

Però tinguem clara una cosa: estem guanyant. Per això aquesta agressivitat malaltissa en els seus atacs.

Arriba el moment de la veritat, de la proclamació de la Independència.  Serà enguany.  M'ho diu el cor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada