Pàgines

dimecres, 24 de març del 2010

Terrorista?

Mayor Oreja diu, flipa, que ETA i ERC són socis.

Jo que soc militant d'ERC, tot i que no m'hi passo sovint pel casal del carrer Olzinelles, dec ser, doncs, soci d'ETA? còmplice d'ETA, doncs? No recordo haver vist al casal material que es pugui considerar útil per a perpetrar atemptats.

Em sembla que el senyor Oreja en té prou per considerar-me còmplice d'ETA el fet que militi en el partit independentista més important dels Països Catalans i que, per si fos poc, forma part dels governs triats, en principi democràticament, de Principat i Illes Balears. Tot això em converteix segons aquest personatge en un terrorista.

I és que, no ens enganyem, avui en dia dels partits parlamentaris a l'estat, segurament el que es troba més a les antípodes del PP deu ser ERC. Compartint posició en l'eix esquerra dreta amb IC i IU, i en solitari pel que fa a l'eix nacional. Convé no oblidar-ho. I aquesta oposició es pot demostrar en fets. Perquè ERC ha estat i és a governs on dins del que permetia la seva força ha desplegat el que ha pogut del seu programa, i on no governa ha fet una oposició dura i constructiva. En el cas del País Valencià, en particular contra el PP. I a les corts, quan ha calgut (i ha calgut més d'un cop i més de dos) contra el PSOE. I sempre a favor dels Països Catalans.

Una cosa així, per força ha de provocar que els dòbermans del PP ens titllin a ERC de terroristes. Què menys.

No està mal. En fi, en tot cas no ofèn qui vol, sinó qui pot. De bajanades com aquesta, el Mayor Oreja ja n'ha dit algunes abans, o sigui que tampoc cal tenir-li molt en compte. Si de cas, amb fair-play britànic, li diria: gràcies per la propaganda, però, sincerament, que no calia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada