Pàgines

divendres, 2 de novembre del 2018

Rebel·lió

Avui s'ha sabut que la venjança que l'ocupant prepara contra els republicans segrestats oscil·la entre 25 i 11 anys de segrest.

Primer de tot, ja ho sabíem que l'ocupant buscaria una venjança el més cruel possible: tracten d'espantar-nos. NO poden matar-nos als 2.200.000 votants, com a mínim, que defensem la República i, per tant, la repressió s'acarnissa en els que ja tenen segrestats. Fan l'esperat. Busquen venjança per les derrotes, que encara els couen, de l'1 i 3 d'octubre i de 21 de desembre de 2017.

La pregunta no és què farà l'ocupant.Això és sabut : l 'ocupant tracta de destruir-nos com a societat i com a República.

La pregunta bona és què farem els republicans.

La pregunta bona és com foragitem l'ocupant del nostre país.

La pregunta és quines accions emprenem per expulsar-los de casa nostra.

Que els sindicats nacionals catalans convoquin vaga general indefinida.

Que es retirin fons dels bancs de l'ocupant de forma massiva. Que ens donem de baixa dels proveïdors d'aigua i energia de l'ocupant, també de forma massiva. Que es faci un boicot a l'IBEX-35 i a les empreses espanyoles. Fem-lis mal a la butxaca.

Que el poble s'organitzi per a tallar carrers, vies, carreteres i autopistes. Que es provoqui el col·lapse dels transports i infraestructures de l'ocupant.

Que s'assenyali als feixistes i als ocupants com el que són : feixistes ocupants, i se'ls aïlli socialment. Que sàpiguen que aquest no serà mai el seu país.

Que ens defensem de les agressions. Ja n'hi ha prou de rebre cops i callar. Cremem els lliris i que cap agressió quedi sense resposta.

Que es construeixin xarxes de resistència per burlar al repressió. Que es construeixin xarxes d'auto-organització i d'activisme. Que el poder efectiu sigui del poble. Empoderem-nos. Som poder constituent. Fem el nostre procés constituent.

Fem que l'ocupant no tingui espai, ni obtingui cap benefici. Que no li quedi altre opció que la retirada.

Rebel·lem-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada