Pàgines

dilluns, 8 de maig del 2017

Gràcies, Carme Forcadell i Anna SImó.




El fet. Avui la Presidenta del Parlament Carme Forcadell, i la Secretària Primera de la mesa han declarat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya "acusades" d'haver permès un debat al Parlament.

L'agraïment. Gràcies, Presidenta. Gràcies, Primera Secretària. Gràcies per la dignitat i per donar la cara per nosaltres. Per tots nosaltres. Perquè el que esteu defensant no és una idea política en particular, si no el dret d'un Parlament a debatre sobre el que sigui, esteu defensant la Democràcia. Amb majúscules.

La Vergonya. Molta vergonya aliena per l'estat espanyol. Espanya ha donat un pas més, ferm, en el camí de la censura i de la repressió. En el camí de la seva descomposició com a democràcia i, també, com estat.

El pla. Senzill. Seguir. Resistir. L'estat es dedicarà a encausar, inhabilitar, jutjar, condemnar... utilitzar, usar i abusar, en definitiva, del poder judicial per tractar d'aturar l'independentisme. No tenen res a fer. Més abans que d'hora hi haurà una proclamació d'independència de fet, moment a partir del qual tota aquesta ofensiva judicial es convertirà en fum. Més endavant hi haurà un referèndum d'autodeterminació, que guanyarem no només els que volem la independència, que som molts, si no també els que volem la democràcia i la llibertat, que encara som molts més. Mentre el moment , aviat, no arribi, toca resistir i, si cal, presentar-se al jutjat.

De nou gràcies.  Per la dignitat. Per donar la cara per tots. Per posar-vos al front.  Gràcies.

No camineu soles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada