Pàgines

dissabte, 23 d’agost del 2014

Consells del ministeri de l'interior a les dones per evitar les violacions

Cada vuit hores una dona és violada a l'estat espanyol

Segons l'alcalde de Valladolid, però, molts cops les violacions són culpa de les mateixes dones. Que les dones poden ser molt dolentes i que, quan menys t'ho esperes, s'inventen que les has violat. A més, ho diu seriosament. León de la Riva és de la mateixa escola que Arias Cañete. Productes del PP, en definitiva. Fatxes masclistes de merda, si diem les coses pel seu nom.

És l'estil PP: Masclisme ranci. La dona, violada, és la culpable. És víctima, sí, però també culpable. Per això aquests "consells" per evitar la violació es poden trobar a la web del ministeri de l'interior. Són "consells" per a les dones. Són uns "consells" que impliquen viure amb por. Amb paranoia. Si no els segueixes i et violen, aleshores, la culpa és teva, ja t'havíem avisat!

No ho diuen, però ho diuen: si et violen es culpa teva.

Vet aquí els consells del ministerio:



Ho poso com imatge, perquè diuen que ho volen canviar. Algú els ha dit que potser aquests consells no són una bona idea al carregar la responsabilitat d'evitar la violació en la víctima de l'agressió. A assumir la por a la violació com quelcom normal i que cal tenir en compte en el dia a dia.

Els consells, més aviat, haurien de ser aquests altres. Consells pel potencial violador, per deixar de ser-ho. És el violador el que està espatllat. No la dona. La dona violada és la víctima. Viure amb por no és acceptable,


(De la campanya a http://www.rapecrisisscotland.org.uk)

1. No posis drogues a les begudes de les dones.

2. Si veus una dona caminant sola pel carrer, deixa-la tranquil·la.

3. Si t'atures per ajudar una dona que se li ha avariat el cotxe, recorda't de no violar-la.

4. Si ets a un ascensor i entra una dona, no la violis.

5. No et fiquis a la casa d'una dona per una finestra o una porta sense balda. No l'assaltis a l'aparcament, ni la violis.

6. Demana ajuda als teus amics! Si no ets capaç d'abstenir-te d'agredir persones, demana a un amic que vingui amb tu quan siguis a llocs públics.

7. No te n'oblidis: no és sexe si ho fas amb algú que dorm o es troba inconscient, és una violació!

8. Porta a sobre un xiulet si et preocupa que puguis atacar a algú "per accident". també pots donar-li el xiulet a la persona amb la que estiguis per que que demani ajuda.

9. Recorda-ho: l'honestedat és la millor política. Si tens la intenció de tenir sexe amb la dona amb la que estàs independentment del que ella vulgui, digues-li directament que existeix la possibilitat que la violis. Si no li ho dius ella podria pensar que no planeges violar-la i, sense adonar-se'n, sentir-se segura.

10. No violis!

http://www.rapecrisisscotland.org.uk
http://www.thisisnotaninvitationtorapeme.co.uk/
http://www.notever.co.uk/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada