Pàgines

dijous, 20 de març del 2014

És més que la independència.

He anat a mirar uns enllaços del Vilaweb i m'he trobat amb que el servidor està marcat com atacant per Google.

Digue'm paranoic, però això té tot l'aspecte d'un ciber-atac contra Vilaweb.

I de qui? Personalment, tinc un sospitós.

Tant si al darrere d'aquest ciber-atac contra Vilaweb hi ha nacionalistes espanyols, ja sigui pagats per l'estat (i també amb els impostos dels catalans i encara es demanaran perquè n'estem fins els collons dels espanyols) com si ho ha estat per sabotejadors per compte propi, o fins i tot, que sigui un ciber-atac totalment aliè al procés d'independència (no es pot descartar a hores d'ara) es pot aprofitar per a fer un recordatori important:

Ja fa temps que Espanya fa joc brut, però com que ara s'adonen que estan perdent, estan passant a un nivell superior: Desprestigiar organitzacions i mitjans independentistes, obstaculitzar-les... el següent pas serà tractar de prohibir-les o de il·legalitzar-les; com les amenaces contra l'Assemblea Nacional Catalana...



La virulència dels atacs espanyols anirà pujant de grau a mida que ens apropem a la data de la consulta. Es diu i cal tornar a repetir que tractaran de crear un conflicte, de provocar uns escalada de tensió. Seran molt feliços si aconsegueixen provocar aldarulls.

No s'ha de caure en provocacions. És el moment de mantenir-se ferms. De no dubtar. De resistir. De continuar compartint informació i de si cau un canal, obrir-ne un altre.

Perquè el que està en joc és molt més que no ens pensem.

El que està en joc no és només la defensa de la identitat nacional catalana. El que està en joc, ara mateix, ja és la defensa dels drets individuals, de la llibertat d'expressió i de la democràcia, de la llibertat, en definitiva, enfront d'un estat cada cop més descaradament autoritari i feixista.

La batalla continua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada