Pàgines

dijous, 31 de desembre del 2009

Feliç any 2010!

S'acaba l'any. Aquest any, tan dur per a tants, també tan sorprenent, també ens ha dut esperances. També hem vist néixer fills d'amics. Va per vosaltres, Leila i Luna.

L'any arriba a la fi. Però res no s'acaba. Seguim. Nosaltres seguim lluitant. Lluitarem l'any que ve. Per nosaltres. Pels nostres fills. Per les nostres esperances i somnis. Pels dels nostres fills. Seguirem perquè estimem. Ens estimem. Els estimem a ells. Aquesta és la nostra força.

Seguirem i amb la nostra força farem que el món sigui un lloc millor per nosaltres i per ells. No ens enganyem, enguany ha estat dur. El que ve ho serà més. L'any nou no serà pas més fàcil. Costarà. Caldrà serrar els dents, i empènyer, amb totes les nostres forces.

Haurem de ser més llestos, més tossuts, més imaginatius i més valents. Però podem ser-ho. Girarem la truita. Aquí estem i plantem cara.

I no tenim por ni deixarem de somriure, perquè som guanyadors. Mai com ara hem tingut l'oportunitat de canviar tantes coses. Tot està per fer i tot és possible.

No ho dubtéssiu pas: feliç any 2010!

Un altre món és possible!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada