Pàgines

diumenge, 15 de novembre del 2009

Star Trek XI

Ho confesso: sóc trekkie.

Un trekkie és un seguidor de la sèrie o, millor dit, de les sèries Star Trek. De series d'Star Trek se n'han fet unes quantes: la sèrie original, amb el Sr. Spock i el capità Kirk; la Nova Generació, amb el capità Picard i el tinent Data; La Deep Space Nine; la Voyager; i la més recent, Enterprise. A mi la que més m'agrada és la Nova Generació, sempre sense menystenir les altres. Al contrari.

No només sèries, sinó també películes. Les he vistes totes. Em faltava per veure la darrera: Star Trek XI. Aquesta la vaig veure ahir.

L'acció ens mostra als cadets que seran la tripulació protagonista de la sèrie original. Per tant, veurem uns joves Kirk, Spock, Uhura, Txekhov, McCoy, Scott, Sulu... que són uns ganàpies inexperts tots plegats, però que ja mostren els trets que els caracteritzaran.

Menció especial a l'aparició de Leonard Nimoy, l'Spock original, que té un paper curt però de gran rellevància en la història, al ser el que dona les claus per a situar a la resta dels personatges en els rumbs vitals que els corresponen.

Es podia esperar que Star Trek XI anava a ser un experiment, però no. Malgrat un plantejament particular cal dir que es tracta d'una aventura d'Star Trek de ple dret. Els personatges resulten convincents i amb alguna sorpresa romàntica inclosa.

Una peli interessant. Per a passar-s'ho bé. No cal ser trekkie per gaudir-la, però si ho ets no et decebrà, i et permetrà veure de nou els capítols de la serie original amb altres ulls.

En aquest enllaç del youTube es poden trobar un munt d'episodis d'Star Trek Voyager i Star Trek Enterprise. I en aquest altre d'Star Trek: The next generation. Per a veure vídeos de totes les sèries amb qualitat DivX proveu a StageVU.

L'Enterprise és la meva nau favorita.

Llarga i pròspera vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada