Pàgines

dimarts, 19 de setembre del 2006

Sacs

Estem en pre-campanya i això només vol dir una cosa: brutícia.
Serà interessantissim veure fins on són capaços d'arribar, i la quantitat de draps bruts, corrupteles, mentides i porcades de tota classe i condició que veurem en membres destacats i no tant destacats de tots els partits.
En aquest moments, el blog de referència per mi és el Busot.
Arribat el cas, però, la televisió i els diaris afins als grans partits prou que se n'encarregaran d'escampar les vergonyes i vergonyetes dels contraris.
En aquests moments el millor negoci a Catalunya és el de venedor de sacs. Per carregar la merda que alguns estan començant a acumular a paletades i que en el moment adequat serà convenientment escampada. Encara tindrem un bon any de bolets.

Bé, podria escriure sobre les notícies polítiques del dia: que si l'escàndol, o no, Teixidó; que si la marxa del Rodríguez Ibarra; que si el recurs d'inconstitucionalitat de l'estatutet que ha presentat del defensor del pueblo (del seu pueblo, suposo); que si el passat d'assetjador sexual d'un capitots dels ciudadanos; o de la foto en pilotes del seu candidat. Però la veritat és que, malgrat que són notícies fresques, i la del noi en boles amb una forta càrrega còmica, tot plegat fa tuf de ranci i no em ve gens de gust parlar-ne.

En fi. Avui ha estat un dia molt tontet. Aprofito per enviar uns missatgets, escric aquest conat d'apunt al bloc, i me'n vaig a dormir. Bona nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada